БРИДЖ: къде да играем в интернет

БРИДЖ: къде да играем в интернет

Въпреки че играта „Бридж“ не е от най-лесните, със сигурност е една от най-забавните и разнообразни за играчите. Понеже правилата на играта изискват тя да се играе от две двойки,  понякога е наистина трудно да се намерят още трима играчи, с които да се позабавлявате заедно с любимата си игра с карти. Затова пък отдавна компютрите и интернет ни дават възможност да си намерим партньор и противници моментално, само с няколко клика на мишката.

Вече можете да играете онлайн в мултиплеър директно от уюта на дома ви. Единственото, което трябва да направите е да се настаните удобно пред настолния компютър или лаптопа, да влезете в любимия си сайт за онлайн игра на „Бридж“ и да започнете да се забавлявате. Ако бързате и нямате много време на разположение можете да се изправите срещу самата игра, като партньорът ви и противниците се управляват от изкуствения интелект. За най-приятно преживяване обаче можете да заложите на игра с реални хора, за което обаче понякога ще трябва да изчакате до няколко минути, все пак трябва да се намерят и други ентусиасти, които са готови за игра. Сайтовете за онлайн игри отдавна не ви обвързват с нищо – не ви се налага да теглите и инсталирате каквото и да било, просто влизате в любим сайт за игри и с няколко клика започвате да се забавлявате.

Ако пък искате да играете любимата си игра на крак – докато пътувате, през кратките почивки между часовете, лекциите или в службата, преди сън в леглото и където и да било още, можете да заложите на някое от приложенията за таблет или смартфон, които ви позволяват да играете „Бридж“ навсякъде. Ако имате мобилен интернет или безжична връзка, можете да се възползвате и от функцията за онлайн мултиплеър, която както вече споменахме, със сигурност е по-интересна от това да играете сами срещу играта.

Можете да играете срещу реални съперници тук: www.favorite-games.com