Стратегия за лотария

Стратегия за лотария

Както стана ясно, лотарията е игра на шанса и късмета, за това стратегия за печелене няма, но пък има няколко неща, които могат да ви бъдат от полза, а защо не и дори да увеличат с малко шансовете ви за печалба.

Решете дали ще играете със случайни числа или ще изберете късметлийските си. Всеки човек има числа, които свързва с нещо – било то рождени дати, годишнини, специални щастливи числа и т.н. От вас зависи дали ще заложите на тях или ще се отдадете изцяло на шанса и късмета и ще изберете напълно случайна комбинация. Имате и друг вариант – да вземете предварително попълнен фиш. Повечето хора обаче правят следното – играят редовно лотария и винаги попълват едни и същи числа, били те късметлийски или избрани на случаен принцип. Историята познава много запалянковци, които играят с едни и същи числа за дълго време и накрая когато се решават да ги сменят, точно те излизат при следващото теглене.

Пускайте повече от един билет. Това е напълно логично, защото по този начин ще увеличите шансовете си за печалба. Разбира се, всеки фиш трябва да е с различни комбинации от числа, а не с едни и същи. Попълването на няколко фиша е един много добър и същевременно бюджетен начин да увеличите значително шансовете си за някаква печалба от лотарията – било то и минимална.

Заложете на лотария, която има допълнително теглене или пък утешителни награди за хората без нито едно познато число. Така ще имате още по-голям шанс за печалба, било то от допълнителното теглене или утешителната награда в случай, че изобщо нямате късмет.

Постарайте се да изберете достатъчно добре разбъркани числа. Обикновено поредни числа от типа от едно до шест и т.н. не вършат работа, защото при тегленето шансът да се паднат точно така е почти равен на нула. Изберете числа, които са достатъчно далечни едно от друго, например една или две цифри (от 1 до 9), след това едно от 10 до 19, едно от 20 до 29, едно от 30 до 39 и т.н. Разбира се, това е само идея, ако имате късметлийски числа, с които държите да играете, дори и да са близки едно до друго – направете го, това може да ви донесе повече късмет и да спечелите големи парични печалби, а защо не и джакпота.